SAKIMI SUSHI ZELE

Recentreview


3 stars out of 388 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sakimi Sushi Zele. Want to know more? Find out more.

20 Apr 2024 at 23:02 Er was een actie volgens de menukaart (gratis loempia bij aankoop 2 keer thaise curry) maar deze hebben niet gekregen
24 Mar 2024 at 6:25 Perfect op tijd, leverancier stond ons op te wachten.
4 Mar 2024 at 9:39 Om 15u besteld, voor levering om 17u45 Zonder verwittiging (per email of berichtje) meer dan 30 minuten later geleverd dan aangevraagd. Het eten was op zijn best lauw te noemen, de loempia´s waren dus niet meer te genieten
28 Feb 2024 at 20:56 Super lekker sushi!
25 Feb 2024 at 21:46 Anderhalf uur later dan het afgesproken uur. 3u na het moment van de bestelling. Pas nadat ik belde was de bestelling er na 5min.
18 Feb 2024 at 9:13 Wanneer de bezorging 1,5u na afgesproken tijd niet doorkwam. Heb ik het restaurant gebeld. Niemand nam op. Ik ben zelf naar hun zaak gegaan… helaas waren zij zeer onvriendelijk. Daar heb ik nog 45min op mijn bestelling mogen wachten.
16 Feb 2024 at 22:23 Bezorgtijd was meer dan 3,5u wachten… na deze enige tijd geduld te hebben getoond begaf ik mij tot hun zaak… daar werd ik ook alles behalve vriendelijk ontvangen… uiteindelijk kreeg ik een bestelling die niet voor mij bedoeld was… hier ook ziek van!
14 Feb 2024 at 20:27 Levering gevraagd om 17 u45, bestelling geleverd om 19 u15. Deliveryboy was heel vriendelijk, probleem van laattijdige levering ligt zeker niet bij hem.
14 Feb 2024 at 20:02 Het was heel lekker nu duurt het wat maar het was druk nu met Valentijn
14 Feb 2024 at 19:52 The order never arrived! We could not join the restaurant by phone. This was meant to be a romantic valentine dinner, but instead we ended with nothing! Also, how do we gat our money back???
11 Feb 2024 at 11:03 Onze bestelling werd elders geleverd. Na half uur werd pas opgenomen, toen men eindelijk doorhad waar het over ging.. hadden we 10 minuten later onzr bestelling.
10 Feb 2024 at 19:55 Besteld om 17u, na 3u pas bestelling ontvangen! Maar deze stond wel al als geleverd in de app... Heel slechte service!